Hialurono rūgštis, kas tai?

Reklamose rėkte rėkiama apie kremus, serumus ar kitas veido priežiūros priemones, kurios turėtų išlyginti visas Jūsų veido raukšles, sustiprinti veido odą ir tiesiog sugrąžinti Jums jaunystę. Tačiau verta pastebėti, kad kremai nėra visagaliai, ypač todėl, kad jie veikia tik paviršinį odos sluoksnį ir nepasiekia vidinių. Dėl šios priežasties nepasieksite rezultatų, apie kuriuos svajojate. Žinoma, rūpintis paviršiniu odos sluoksniu yra būtina, tačiau jei norite akivaizdžių ir ryškių rezultatų, vien kremų neužteks. Geriausia rinktis procedūras, pavyzdžiui, mezoterapiją arba biorevitalizaciją, kurių metu pasiekiami vidiniai odos sluoksniai. Atlikdami šias procedūras pasieksite maksimalių rezultatų. Svarbu paminėti, kad tų procedūrų metu į odą įvedamos biologiškai aktyvios medžiagos, labai dažnai – hialurono rūgštis. Nes pagrindinis šios medžiagos tikslas palaikyti drėgmę (vandenį) žmogaus organizme, kuri ir atsakinga už lygią bei spindinčią mūsų odą.

hialurono injekcija

 

 

Kad hialurono rūgštis turi sąsajų su jaunyste buvo išsiaiškinta dar 1934-aisiais metais, Japonijoje. Tuo metu mokslininkai atliko tyrimus, kurių metu paaiškėjo, jog jauniau atrodantys japonai valgė maistą, kuriame gausu hialurono rūgšties. Šią rūgštį mūsų organizmas gamina ir pats, tačiau metams bėgant, oda nebesugeba atlikti visų savo funkcijų, o hialurono rūgšties kiekis ima mažėti sulaukus jau dvidešimties. Pasirodo, dėl to oda tampa nebetokia elastinga, ji plonėja, o akių, lūpų, nosies srityse atsiranda smulkių raukšlelių.

Norite atitolinti šį procesą? Kreipkitės į kosmetologą ir  atlikite hialurono injekcijas.

hialurono injekcijos

 

Hialurono injekcijos – vienas iš efektyviausių ir greičiausių būdų sugrąžinti odai gyvybingumą. Šių injekcijų metu plona adata į odos vidurinį sluoksnį suleidžiamas sterilus biogelis su stabilizuota hialurono rūgštimi. Ši rūgštis suteikia odai drėgmės ir padeda jai atstatyti elastingumą. Nes tik vanduo padeda išlaikyti odą lygią bei sveika. Svarbu paminėti, kad hialurono rūgšties preparatu taip pat galima patobulinti veido simetriją, pavyzdžiui, suteikti didesnę apimtį lūpoms arba skruostams. Hialurono injekcijos procedūra trunka apie 20 minučių, o poveikis trunka nuo 6 iki 12 mėn. Vėliau procedūrą reikia kartoti iš naujo. Po porcedūros kelias dienas vieta, kurioje buvo atliktas dūris, gali būti kiek patinusi, tačiau dėl to nerimauti nereikia, nes tai po kelių dienų išnyks.

hialuronas

Taigi, nepamirškite, kad vanduo, tai mūsų grožio eliksyras, o vandenį išlaikyti mūsų organizme padeda hialurono rūgštis!