Stalo dekoravimas vestuvėms balionais

Jaunavedžiai trokšta, kad vestuvių puota būtų tobula. Jie siekia, kad tai būtų šventė ne tik jiems, bet ir svečiams, kurie atvyko kartu pasidžiaugti jų amžina meile. Svečius jaunieji stebina gera muzika šventės metu, gražiu ir jaukiu patalpų vaizdu ir, be abejo, gardžiu maistu ir estetiškai atrodančiu stalu.

Stalas vestuvių puotoje turi atrodyti nepriekaištingai: įprasti patiekalai pateikti nekasdieniškai, nematyti ir neregėti skanėstai – kuo gardžiau ir patraukliau. Kad maistas ant stalo neatrodytų vienišas jis padabinamas įvairiomis dekoracijomis.Dažniausiai vestuvėse renkamasi žvakes, kurios simbolizuoja šeimos židinį, šilumą ir gėles, kaip gyvumo ir jaukumo atitikmenį. Tačiau vis labiau ir labiau populiarėja stalo dekoravimas vestuvėms balionais.
Balionai gali būti lengvai priderinami ne tik prie staltiesės, bet ir prie vestuvėse vyraujančio kolorito, nes spalvų paletė, iš kurios galima išsirinkti tinkamiausią šios dekoracijos spalvą, yra didžiulė. Vestuvėse dažniausiai naudojamos šviesios, jaukios spalvos. Vienas pagrindinių pasirinkimų – balta spalva, kuri simbolizuoja nekaltybę, tyrumą, taiką, pagarbą. Labai populiarios švelnios pastelinės spalvos, kurios suteikia ne tik jaukumo, bet ir elegancijos pojūtį.

Stalo dekoravimas vestuvėms balionais nėra sunki užduotis. Viskas atrodo daug gražiau ir savičiau, kai dekoracijos yra rankų darbo. Iš nedidelių balionėlių galimo sukomponuoti įvairias širdelių ar gėlyčių formas, kurios ant stalo atrodys itin žaviai. Magiškai ir šiek tiek nežemiškai atrodo prie stalo prikabinti, ore kabantys, helio dujomis užpildyti, balionai. Jie suteikia erdvei lengvumo pojūtį.
Gaminant stalo dekoracijas tereikia truputėlio fantazijos, trupinėlio laiko ir daug širdies. Pačių jaunavedžių rankomis gaminti papuošimai leidžia svečiui pasijusti reikalingam ir lauktam.